Trainingen

Er wordt getraind op:

Maandag
volwassenen vanaf 16jaar.
20u tot 21.30u

Woensdag
volwassenen en jeugd vanaf 11jaar.
20u tot 21.30u

Zaterdag
volwassenen en jeugd vanaf 6jaar.
10u - 11.30u

Behalve op feestdagen en tijdens de maanden juli en augustus.
De sluitingsdagen van de Sporthal van Zaventem kunt u vinden via deze pagina.

De eerste 3 lessen kan je GRATIS meedoen!

Eerste 3 lessen gratis!

Als je eerst eens wil proberen om te weten of je Ju-Jitsu graag doet, kan je vrijblijvend meetrainen. De eerste drie lessen worden je namelijk gratis aangeboden.

Lidgeld en verzekering:

Het lidgeld vastgelegd door het bestuur van ju-jitsuclub Hokkaido omvat het inschrijvingsgeld, de jaarlijkse verzekering en het lesgeld:

- Voor nieuwe leden bedraagt het inschrijvingsgeld 50euro De jaarlijkse verzekering, een administratieve kost en het embleem van de club zit hier in.

- Bij herinschrijving bedraagt het lidgeld 25euro. Dit bedrag is integraal bestemd voor de jaarlijkse verzekering.

- Het lesgeld bedraagt voor jongeren tot en met 12 jaar in totaal 50euro op jaarbasis, te betalen op drie tijdstippen: 20euro bij aanvang van de lessen in september tot december, 15euro de eerste les van januari tot maart en 15euro de eerste les van april tot juni.

- Het lesgeld bedraagt voor volwassenen en tieners vanaf 13 jaar in totaal 75euro op jaarbasis, te betalen op drie tijdstippen: 25euro bij aanvang van de lessen in september tot december, 25euro de eerste les van januari tot maart en 25euro de eerste les van april tot juni.

- Indien er meerdere leden (vanaf twee) uit één gezin lid zijn van de club bedraagt het lesgeld voor elk lid van dat gezin 50euro op jaarbasis, te betalen volgens de regeling die van toepassing is voor jongeren tot en met 12 jaar.

- Het lidgeld dient cash betaald te worden.