Lesgevers bij Hokkaido

De hoofdlesgever van Ju-Jitsu club Hokkaido is Harry Van Erum, bijgestaan door de andere zwarte grodels.

Harry Van Erum (5de dan)

Harry Van Erum

In 1986, door een onschuldige weddenschap onder vrienden, deed Harry voor het eerst mee aan een training van Ju-Jitsu. Hij kreeg al gauw de smaak te pakken en 8 jaar later haalde hij dan ook zijn zwarte gordel onder begeleiding van sensei Jos Vannieuwenhuyse, waarvan hij sinds 2007 het roer heeft overgenomen. Momenteel is hij dus hoofdlesgever van de club en heeft hij zijn 5de dan behaald.


Jimmy Verhulst (4de dan)

Jimmy Verhulst

Nadat hij de sport had leren kennen op een jeugdsportkamp, is Jimmy in 1992 begonnen met Ju-Jitsu. Na 8 jaar behaalde hij zijn zwarte gordel onder begeleiding van sensei Jos Vannieuwenhuyse. Momenteel heeft hij zijn 4de dan en is hij tijdens de trainingen de rechterhand van sensei Harry Van Erum.


Lieven Devillé (2dedan)

Lieven Devillé

Lieven Devillé. 53j. 2dedan. Begon, met een judoverleden uit zijn jeugd, in 2004 gestart met jiujitsu. Na enige tijd in het 2010 behaalde hij zijn 1stedan. In 2015 heeft hij dan ook zijn 2dedan gehaald. Met veel passie blijft hij de sport beoefenen en dit ook met succes.


Jeroen Paulus (1stedan)

Jeroen Paulus

Jeroen Paulus geboren in 1995. Hij is gestart met deze sport in 2001. Op zijn jonge leeftijd is hij zijn broer (Stijn Paulus) gevolgd naar deze sport. Van kleins af aan op speelse manier heeft hij de sport leren kennen, en in 2015 heeft hij dan ook de grote stap gezet om zijn zwarte gordel 1stedan te behalen, en dit ook met succes. Nu reeds blijft hij deze sport beoefenen en ziet hij de toekomst er verder in om als opvolger te starten van zijn Sensei Harry van Erum.

Stijn Paulus (2de dan)

Stijn Paulus

Ik ben gestart met Jiu-jitsu op mijn 11jaar, dit was in het jaar 2001. Ik was opzoek naar een sport om mij te leren verdedigen, zo heb ik jiu-jitsu leren kennen. Ik zit sindsdien in de club Jiu-jitsu Hokkaido Zaventem. In 2014 heb ik dan ook mijn 1stedan behaald. Na enkele jaren verder te trainen behaalde ik mijn 2dedan. Ik beoefen de sport nu al enkele jaren, en je zult altijd blijven bijleren.


Sandrien Noppen (1ste dan)

Sandrien Noppen

Op haar 21ste is ze begonnen met jiu-jitsu, in de club Yokio Tani in Aalst. Daar heeft ze 7,5 jaar later haar 1ste Dan behaald op 5 Oktober 2014. Op 20 november 2012 behaalde ze het door Bloso erkende diploma initiator jiu-jitsu. Meermaals nam ze deel aan wedstrijden groundfight en random attacks, vaak met medaillewinst. Sinds 2016 traint zer bij de jiu-jitsu club Hokkaido zaventem. De verdedigingskunst jiu-jitsu, met veelzijdige mogelijkheden zowel direct toepasbaar als in creatieve choreografie, blijft haar tot op heden mateloos passioneren.